Gratis bokföring 72 verifikat per bokföringsår!

Raketmannen rekommenderar köp :)
  • Förutom bokföring, så ingår massor av andra funktioner. Det är ett helt stort administrativt system där du kan använda dom delar du behöver.
  • På försäljning finns bl.a Offert, Order, Kassa, Reskontra, Säljare
  • På inköpssidan finns bl.a Inköp och Lagerhantering
  • Överföring till Revisorn eller annan extern hjälp finns via fil
  • Ett mycket omfattande program som klarar det mesta ett mindre företag kan vara i behov av.
  • Skulle du behöva anpassningar så finns även denna möjlighet.

Bokföring och kontoplan är redan installerat och klart för start.
Bokföringen kommer automatiskt att uppdateras efterhand som du skapar fakturor, betalar fakturor eller andra transaktioner som omfattar belopp.

Ladda hem GRATIS version

När du behöver system som hanterar större volymer - Kostnadeffektivt!

"Nice price BARA FÖR DIG"
Erbjudande 1

999 SEK + Moms

Ange OrgNr för licens
Ange e-post för leverans
Du skickas till PayPal där du debiteras: 999 SEK + moms.

"NICE PRICE BARA FÖR DIG"
Erbjudande 2

1 999 SEK + Moms

Ange OrgNr för licens
Ange e-post för leverans
Du skickas till PayPal där du debiteras: 1 999 SEK + moms.
Ladda hem GRATIS version

Programmet kommer laddas hem till din "Hämtade filer"-mapp och skall installeras genom att markera filen med höger musknapp och välja; "Kör som administratör". Produkten är garanterat virusfri och planterar INTE några oönskade filer i din dator. Om du vill ta bort produkten finns det i produktens mapp; C:/DOFREE ett Avinstallationsprogram.

VID BEHOV HAR DU HJÄLPEN NÄRA DIG, UPPKOPPLAT ELLER VIA VÅRT GRATISFORUM

DET ÄR SYNNERLIGEN SÄLLSYNT ATT DET BLIR ETT HANDGRIPLIGT FEL I DATORN OCH PROGRAMMET INTE VILL STARTA. OM DET INTRÄFFAR SÅ LÖSER VI DET VIA UPPKOPPLING MOT DIN DATOR.

VANLIGAST ÄR "VET INTE HUR" PROBLEM, VILKET VI LÖSER VIA VÅRT GRATIS SUPPORTFORUM.

ALL SUPPORT STARTAR VIA E-POST!

Gå till vårt Forum för hjälp

Alltid hjälp vid behov

Om du skulle fastna i någon funktion, eller det strular vid installation. Hjälpen är bara några klick bort. Ofta även på helger och kvällar. Via e-post!

Klar för VPS i molnet

Vill du ha internetåtkomst till dina program, inte bara våra, så kan du av oss hyra en kraftfull server som vi även kan sköta åt dig. VPS till ytterst lågt pris.

Enhetligt gränssnitt

Eftersom det är minst tre appar/program i detta paket, så försöker vi göra allt så enhetligt som möjligt. Du känner dig hemma i alla apparna.

Anpassningar finns

Om du saknar någon funktion eller bara vill ändra på någon layout, så finns möjligheten för detta i mån av tid. Vanligen till en kostnad som är högst rimlig.

Överföring till Revisor

Du kanske inte orkar eller vill sköta din bokföring själv. Inga problem, systemet skapar automatiskt alla aktuella verifikat och dessa kan skickas med SIE fil.

Windows, Mac, VPS

Det är stor valfrihet hur du vill köra dina appar/program. Dom är utvecklade för Windows, men kan enkelt köras i MAC, eller via internet i en egen/hyrd VPS.

ANPASSNINGAR ELLER NYPRODUKTION

VID BEHOV KAN VI ERBJUDA ANPASSNINGAR OCH/ELLER TILLÄGGSFUNKTIONER TILL BRA PRISER.

Vi har gjort anpassningar och nyproduktion i snart 40 år.
Bland våra kunder finns företag i flera olika länder, bl.a Frankrike, England, Tyskland, Finland, Norge, Danmark, USA samt Kina och givetvis Sverige. Kunder har oftast varit normala småföretag, men även börsnoterade företag. Även regeringar och myndigheter i 3 olika länder. Verksamheter som varit av mycket varierande slag med många spännande uppdrag.

UPPKOPPLING VIA INTERNET PÅ DIN EGEN SERVER ELLER VPS

PROGRAMVARAN ÄR HELT ANPASSAD FÖR KÖRNING I NÄTVERK OCH VIA VPS. VIA VPS KAN DU KOMMA ÅT DINA PROGRAM PÅ DIN EGEN SERVER ELLER EN HYRD VPS. DU KAN BEFINNA DIG VART SOM HELST I VÄRLDEN, BARA DU HAR TILLGÅNG TILL INTERNET.

Det är ju numera högsta mode att köra mot molnet. Molnet är ju bara ett annat namn för en server farm någonstans i välden, med massor av servrar och nödvändig uppkoppling. Inget man har hemma i köket. Dock kan du på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt skaffa dig en s.k. VPS, och där köra dessa och andra appar du har. Du hyr in dig på en "egen" dator som du hanterar precis som om den fanns på ditt kontor. Vi kan leverera serversupport och löpande hjälp vid behov. Vår minsta VPS är 4 kärnor, 8GB RAM, 300GB SSD disk och 200MBit internet. OS är f.n. Windows Server 2016 Datacenter. Vid behov finns nästan hur stora som helst.

Komplett körbar dator med programvaran installerad - från 499SEK månad

DESSA APPAR ÄR FRAMTAGNA FÖR SMÅFÖRETAGARE och ANDRA. . .

DESSA APPAR HAR INGEN FYSISK GRÄNS FÖR VAD SOM KAN HANTERAS, MEN ÄR ÄNDOCK TÄNKTA TILL DRIFTIGA OCH SPARSAMMA SMÅFÖRETAGARE . . .

Vi har bl.a en installation med vår databas som nu efter över 10 års drift har bortåt 10 miljoner poster. Men avsikten med just dessa appar är inte att du skall ha hela sveriges medborgardatabas i ditt kundregister. Däremot kan du mycket väl ha stora prislistor inlästa. Inläsning kan göras direkt i MS Access som ingår i MS Office 365. Här kan erhållas hjälp vid behov. Antal samtidiga uppkopplade användare kan lämpligen vara 1 till 10 personer. Vid körning i VPN tillkommer licenskostnad per användare (Windows RDP Licenser). Dessa licenskostnader tillkommer INTE vid körning i lokal dator, om du har Närverksversion.

Röster från vida världen

OBS! Bilderna är endast för dekoration och visar inte den aktuella kunden!

Jag har sedan mitten på 1980 kört med programvaror från DoFree. Först med DOS program som sedan övergick i Windows vid milleniumskiftet.
Allt har helt enkelt fungerat som tänkt, med en och annan liten detalj som snabbt rättats till. Supporten har alltid varit på top. Kan bara rekommendera! 

Ronnie R, Egen företagare/konsult

Känner du att du vill säga något POSITIVT om vårt företag och våra produkter, så finns det plats här.

Ditt namn, Firma

Anpassningar och nyutveckling
av programvara

Detta är saker vi utför vid behov och när tid finns för det samma.
Våra priser för dessa jobb är mycket konkuranskraftiga.

Nästan 100 % glada kunder

Våra glada kunder

Foto taget på vår KOMMANDE julfest :)