DoFree´s Desktop är en Smart Start på ditt företags ekonomi och administration!

smartstartscreensmart_start

DoFree Desktop är en Smart Start!

All ekonomi samlat på ett ställe och skrivbord!
Varför köpa eller hyra ett program du kanske inte gillar. Du ska alltid känna dig trygg och nöjd med de ekonomiprogram du köper av oss. Av den anledningen designade vi ett programparaply i form av en desktop där du kan testa och utvärdera samtliga DoFree program och dess funktioner. Dessutom krävs det bara en nedladdning och installation. När och om du bestämmer dig för att köpa, avbetala eller hyra ett eller fler DoFree program så fortsätter du använda samma desktop att arbeta i. Vi sänder licensnyckeln eller licensnycklarna till de program du valt att aktivera och du kan börja arbeta direkt. Mycket smart, eller hur?
nyckelOm ditt företag växer och du behöver utöka med fler programfunktioner så köper du bara en uppgraderingsnyckel till ditt program och öppnar den större versionen. Smart, eller hur?

DoFree Desktop är en riktigt Smart Start!

- och ett måste innan du bestämmer dig. Demoversionerna testar du så länge du vill så  därför kallar vi vår desktop en Smart Start. Här finns dessutom andra viktiga onlineprogram samlade. Exempelvis e-postprogram, office-program, dropbox mm. Allt är integrerat för att i största möjliga mån underlätta ditt dagliga arbete.
PS! Vill du av någon anledning inte arbeta i vår desktop kan du enskilt ladda ner programmen. Finns under respektive programinformation.

Du kan ladda ner en Smart Start här eller via cirkelknappen ovanför.

Ladda ner!

PDF_ikoEn Smart Start
Steg för steg-information

Har du inte Acrobat Reader?

PDF_neutraliko

Hämta här!