Kampanjerbjudande fram till den 31 maj 2015

- en Ipad Mini plus en digital penna ingår till produktköp (tom 31 maj. 2015) markerade med Ipad märket. Utöver det så har vi 100 st. fria företags-,logotypanimeringar som ska skapas och delas ut. Dessa går till de första 100 som köper produkter som är markerade med ”Animerad Företagslogotyp” märket.
Produktionsvärde ligger mellan 1 200 till 2500 kr per styck. En mycket bra deal för dig!kampanjloganimering

Marknadsföring är också en given del i företagets ekonomi. Vi bjuder på en personlig och unik logotypanimering för att stärka ditt företags kundkommunikation. För din hemsida, till kundmail mm!

Animeringar används effektivt för att förstärka ett budskap.
I samarbete med vår web-designer så kan vi nu erbjuda dig en unik animering som ett kampanjerbjudande. Unik animering utifrån förutsättningen på just din logotyp och ditt valda budskap! En logotypanimering förstärker även din bolagsprofil och fungerar som en eyecatcher oavsett om det är på din hemsida eller via ett e-mail. Det kan vara allt från semesterinformation, nya produkter, en passande högtidshälsning såsom påsk, jul,  gott nytt år, halloween mm. Oavsett så förstärker det ditt budskap. Har du en annan animeringsidé, banner etc. som du vill diskutera så skriv ner den i formuläret nedan så blir du kontaktad via mejl eller telefon. Det ingår ca 15 – 25 bildrutor i din animerade hälsning. Bläddra i slidern nedan och se olika exempel som kan fungera som en idéspruta.

Animerade budskap skapar mer uppmärksamhet!

Om en stillbild säger mer än tusen ord vad säger då inte en rörlig bild ?

Semestertider och annat kan vara bra att förstärka med en animering.

Byt tillfälligt ut logotypen på din websida när du exempelvis vill förmedla en hälsning.

Antingen gör man en komisk sekvens som föregående (Adeco) eller en som enkelt symboliserar ditt budskap.

Med samma grafiska stomme kan man lätt anpassa den till olika högtider, årstider, jubileum etc. Låt din logotyp få liv och bli en snackis.

Google´s earthday är bara ett exempel på en talande och kreativa animering. De senaste åren har vi fått se otaliga kreativa och roliga animationer kopplade just till deras logotyp. De är verkligen en föregångare på detta område så varför vara sämre än dem?

Vad behöver vi?

Din logotyp vill vi ha utan bakgrund och då som en högupplöst (300 dpi) PNG -fil. eller en vektoriserad AI- fil som bas för att skapa en unik och personlig företagsanimering. Om du inte vet pixelformatet (storleken) så tala om vad och var den ska placeras så kan nog vår leverantör fixa det.

Ladda upp ditt material!

Du som betalat kampanjprogram med kort eller en kontoöverföring skall använda detta formulär. Fakturabetalare har ett eget formulär under respektive program där bild/ logotyp ska laddas upp.